top of page

CUM CUMPĂR

 Crează-ți un cont de client al companiei Forever Living Products și beneficiezi pe loc de minim 5% reducere la produsele FLP. Reducerea este valabilă pentru toate produsele de pe site, atât în România cât și în peste 150 de tari.

 

Condițiile principale :

  •  prima comandă trebuie plasată în decurs de 24 de ore de la activarea contului. Acest lucru este necesar doar prima dată, pentru a valida intenția ta de a deveni “Consumator cu reducere”. Poți comanda orice produse dorești și ai prețurile reduse deja cu 5%!

  • comanda minimă  este de 25 euro + TVA dacă se plătește cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs.

  • în ultima săptămână din fiecare lună plata ramburs nu este disponibilă 

  • contul de client se face online și durează câteva minute.


   Indicații :

 

1. Completează formularul de înscriere din pagina de contact , și imediat primești un email în care ai toate informațiile pentru primirea unui ID (cod de identificare )  și crearea contului de reducere. După confirmarea adresei de email, vei fi redirectionat pe site-ul oficial Forever Living Products pentru finalizarea inscrierii si lansarea comenzii de produse.

 

2. Validează-ți înscrierea prin accesarea linkului de confirmare primit pe email.
După ce ai terminat de completat formularul de înscriere, trebuie să îți verifici emailul și să confirmi înscrierea! Linkul de confirmare îl vei gasi în unul din cele trei emailurile primite pe adresa de email pe care ai folosit-o la inscriere.

Verifică dacă prețul e redus cu 5%!

 

Nu uita! Dacă ai nevoie de ajutor în procesul de înscriere, sună-ne la 0752260158 și te ajutăm cu plăcere.

Compania Forever Living oferă clienților posibilitatea de a avea reduceri mai mari de 5% ,conform planului de marketing.

 

Cum obțin reducere de 30% pentru totdeauna?

 Poți obține reducerea de 30% prin cumpărarea în 2 luni consecutive, cumulat, produse în valoare de minim 2 puncte credit. În plus, compania are un pachet care conține 30 de produse în valoare de două puncte credit denumit Touch of Forever și două pachete cu valoare mai mică dar care îți oferă și ele reducerea permanenta de 30% la următoarele comenzi: Start Your Journey Pack si Start Your Personal Use Pack.

Reducere 5% Forever
Reducere 5% Forever

Ai deja un cont de client ? Apasa butonul de mai jos !

bottom of page