top of page
  • Chirnogea Catalin

Hidratarea cu produse de ultima generatie


Produse Forever pentru îngrijirea pielii

Tenul hidratat arată mai sănătos, se simte mai bine și ține la distanță semnele îmbătrânirii.


Nu mai e mult și vin sarbătorile, așa că, am stat de vorbă cu Holly Stout, Vicepreședinte pentru Cercetare și Dezvoltare Produse Forever, pentru a vedea ce ne recomandă să cumpărăm pentru cei dragi sau pentru noi înșine și cum să avem grija de tenul nostru. Holly recomandă în mod special trei produse, pe care le consideră a fi pachetul de super-hidratare. Atunci când sunt folosite împreună, ele oferă o hidratare profundă, de durată, dând tenului o notă de catifelare și prospețime.


Forever Hydrating Serum - cu 4 tipuri de acid hialuronic
Beneficii ale Forever Hydrating Serum

În fiecare zi, tenul nostru este expus factorilor de stres din mediul înconjurător, care pot duce la apariția pielii uscate și a semnelor de îmbătrânire. Forever Hydrating Serum are în compoziție gel pur de Aloe vera și patru tipuri de acid hialuronic, fiecare jucând un rol esențial în menținerea hidratării. Acidul hialuronic este intens hidratant, având capacitatea să rețină de până la 1.000 de ori greutatea lui în apă. Combinate, toate cele patru tipuri de acid hialuronic contribuie la menținerea apei la nivelul straturilor superficiale ale pielii, precum și la rehidratarea din interior, asigurându-i, astfel, tenului o mai mare elasticitate.


Aloe Activator - 98% gel de Aloe vera
Forever Aloe Activator

Acest produs, cu un conținut de 98% gel pur de Aloe vera, ajută la calmarea pielii, conferind tenului o senzație de prospețime. Este ideal pentru toate tipurile de ten, în mod particular pentru cel sensibil, și contribuie la sănătatea pielii grație vitaminelor A, C și E.


Forever Alpha E-Factor - efectul antioxidant al vitaminei E
Forever Alpha-E Factor

Este un agent de regenerare cutanată, conceput pentru a combate acțiunea nocivă a radicalilor liberi, a restabili hidratarea și elasticitatea și pentru a ajuta la prevenirea semnelor premature de îmbătrânire a pielii. Doar câteva picături zilnic vor crește nivelul de hidratare, asigurând necesarul de vitamina E.

139 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page