top of page
  • Chirnogea Catalin

Fericire pura cu Aloe Body WashAfis de promovare Forever Aloe Body Wash
Vrei o curățare eficientă, dar blândă pentru întregul corp, care să hidrateze pielea în loc să se usuce? Nu mai căuta. Aloe Body Wash folosește pentru îngrijirea pielii noastre gelul de Aloe vera, are pH-ul echilibrat și menține pielea hidratată.

Pentru cine este recomandat Aloe Body ?

Gelul pentru corp cu Aloe vera se potriveste pentru cei mari dar și pentru cei mici, pentru ea și pentru el.

Curățat si neted

Provenită din campurile noastre cultivate în zone nepoluate, Aloe vera cu proprietățile sale de îngrijire a pielii este o bază perfectă pentru spălarea corporală , i-a fost adaugată uleiul de argan, un ulei ușor care revitalizează firul de păr împiedicâd despicarea acestuia, care se absoarbe rapid de piele și îi conferă un aspect neted. Esterii de jojoba pentru îngrijirea pielii și extractele din flori de arnică ajută și ele la catifelarea și hidratarea pielii. Vitamina C naturală din compoziție, cu proprietățile sale antioxidante protejează pielea împotriva radicalilor liberi dar și a efectelor distructive ale radiațiilor ultraviolete ale soarelui.

Inspiratie din pădure și din valurile marii

Elemenții de curățare proveniți din nucă de cocos conferă Aloe Body Wash spuma sa bogată care se clătește cu ușurință fără a usca pielea. Mirosul îmbietor îți aduce în minte pădurea, chihlimbarul și mirosul de ierburi proaspete, ceva care se potrivește atât ei, cât și lui. Dacă mirosul este preluat din pădure, culoarea este inspirată din mare, o nuanță de albastru-verde profund care provine din complexii de cupru ai clorofilei.

Pentru metabolismul energetic și sistemul nervos

Turnați din belsug Aloe Bady Wash pe un puf de duș, lufa sau burete, săpuniți cu mișcări circulare și simțiți spuma cremoasă care vă învăluie întregul corp. Clătiți bine. Acesta este și un demachiant minunat și eficient care se potrivește tuturor tipurilor de piele.

Aloe Body Wash a primit calificativul EXCELENT în testele dermatologice efectuate de Dermatest® și este nou venit în gama de produs Forever Living.100 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page