top of page
  • Chirnogea Catalin

Bucură-te de cel mai bun produs de protecție solară!

Pe măsură ce înaintăm în sezonul de vară și soarele arde tot mai tare, devine tot mai important să avem grijă de pielea noastră. Pielea are rolul de a ne protejea de radiațiile solare, însă când acestea devin prea puternice, pielea poate suferi leziuni.

Forever Aloe Sunscreen pe plajă

De ce să ne protejăm? Care sunt efectele razelor solare?


Pielea se înroșește după expunere prelungită la soare, apoi apare o senzație intensă de căldură, durere, usturime și sensibilitate crescută. Nu în ultimul rând, pielea se poate umfla și se pot forma și bașici.

Cum mă protejează crema de protecție solară?


Pentru a obține efectul dorit, crema trebuie aplicată zilnic, iar efectele ei benefice sunt urmatoarele:

  1. Reduce riscul de inflamare a pielii. După cum spuneam mai devreme, pielea se înroșește după expunere prelungită la soare, semn al unei inflamații.

  2. Previne îmbătrânirea prematură a pielii. Daunele cauzate de razele solare provoacă fotoîmbătrânirea pielii, care se caracterizează printr-un aspect gros, decolorare și o descompunere a colagenului, care contribuie la apariția liniilor fine și a ridurilor.

  3. Reduce riscul de apariție a cancerului de piele. Aplicarea zilnică a cremei de protecție poate înjumătăți riscul aparitiei cancerului de piele, care este unul din cele mai frecvente tipuri de cancer și care este mai comun la cei cu ten deschis.

  4. Bronzare uniformă. Crema poate preveni decolorarea pielii, astfel ca pielea va păstra un aspect de bronz uniform.


De ce Forever Aloe Sunscreen?


Pentru că , Forever Aloe Sunscreen este o loțiune de protecție solară cremoasă, bogată, care se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa pete. În plus, ea oferă atât protecție fizică, cât și chimică impotriva razelor solare, iar faptul că este foarte rezistentă la apă înseamnă că ai în continuare protecție chiar și după ce ai făcut o baie.

Aloe Sunscreen conține, după cum spune și numele, Aloe vera, care are efect hidratant si regenerant, astfel nu numai că ea vă protejează pielea dar o și hrănește. Nu trebuie să uitam și de vitamina C și E pe care le are în compoziție și care oferă un efect antioxodant puternic.


Vă invităm în pagina produsului care a fost premiat cu Aur pentru cel mai bun produs de protecție solară, în cadrul „The Green Parent Natural Beauty Awards 2021”
71 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page