top of page

Vreau să devin distribuitor Forever

Ce abilități trebuie să am ca să devin distribuitor Forever?

         A fi distribuitor Forever presupune din start că vrei să faci mai mult decât să consumi produse Forever.   Probabil și așa ar trebui, dacă vrei să capeți încet sau de ce nu, rapid independența financiară. Ești sociabil , plăcut, știi să vorbești și să asculți cu ce probleme se confrunta persoanele din jurul tău. Ești dispus în același timp să înveți de la cei care au experiență și cauți să devii mai performant decât ei. Să știi să gestionezi cu calm orice refuz. Sigur ai refuzat și tu pe cineva apropiat și ați rămas prieteni. Să fii dornic de reușita și să fii consecvent , sunt abilități care te pot ajuta mult, însă pe parcurs ai să vezi că ai și alte abilități pe care nici nu știai că le ai. Un singur lucru ar fi important să știi : trebuie să te distrezi în timp ce faci această afacere și ai să reușești rapid. E foarte complicat tot ce ai citit până acum ? Sigur că nu. Cei care au cel mai mare succes în aceasta afacere au fost și ei la început simpli cumpărători de produse.

Ce inseamna sa devin distribuitor?

     Înseamna că vrei să impărtășești celor cunoscuți oportunitatea de a consuma produse naturale de calitate, care te ajută pe tine să ai o viața sănătoasă , să te simți mai bine și să arăți mai bine. Sigur ți-ai cumpărat de multe ori lucruri care ți-au plăcut mult și ai spus prietenilor tăi ce achiziție placută ai făcut. Poate la recomandarea ta au cumpărat și ei. Crezi că magazinul respectiv îți va trimite niște bani că le-ai facut reclamă ? Sigur nu. Compania Forever are un sistem bine pus la punct cu care te va recompensa pe tine personal pentru orice vânzare pe care cineva a făcut-o la indicația ta. E interesant, nu ? Ce metode poți adopta ca afacerea ta să crească ? Cea care ți se potriveste cel mai bine. Nu există un standard în dezvoltare. Există un singur plan de marketing, cu care unii ajung în varf iar alții abandonează. Toți pornesc egal în această cursă. Ce îi diferentiază ? Unii luptă să aibă succes și depun efort și reusesc să aibă succes , altora le este frică de succes , nu se văd în vârf pentru că zic ei nu au pregătirea necesarî.  Parca un copil mic a avut pregatirea necesară să meargă în picioare de la inceput, dar el a vrut să mearga , sa mai lovit , a plâns dar a vrut sa meargă ,a tot încercat și de la un moment dat totul a fost ușor și natural. Tot așa este și în această călătorie frumoasă alături de compania Forever. Crezi că poți să te depășești pe tine în fiecare zi ? Crezi că ești dispus să lași persoana care te-a ajutat să intri în familia Forever să te ajute mai departe? Dacă da, trebuie să faci pașii necesari, să primești un număr de identificare , odată cu prima ta comandă și apoi să obții reducerea de 30%, când ți se acordă toate drepturile de a te dezvolta. Dacă te-ai hotărât , eu îți sunt alături să te ajut cât de mult mă lași tu , să te introduc în secretele dezvoltării afacerii Forever și să te dezvolți cu viteza pe care singur ți-o stabilești. Poate nu știai , dar această afacere a primit un renume '' Cea mai frumoasă afacere din lume !''

Cum caștig banii în această afacere ?

         Nu vreau să te sperii sau să te îndepartez , dar banii nu vin dacă nu faci nimic.  Cel mai ușor câștigi la Loto dacă ai noroc , iar conform statisticilor dacă insiști să joci în 100-200 de ani câștigi o data. În această frumoasă afacere câștigi proporțional cu gradul tău de implicare pornind de la câteva sute de lei pe lună până la sute de mii de euro pe lună .

         Planul de Marketing al companiei este considerat cel mai generos din industrie – potențial nelimitat de câștig, stimulente în bonusuri financiare oferite pe termen lung, călătorii globale sau mașini. Este simplu și ușor de aplicat. Îl urmărești și observi singur rezultatele.

Cum pornesc pe drumul prin care devin distribuitor?

          Simplu ! Completează formularul din pagina ''Cum cumpar'', primești înregistrarea din partea companiei, mă contactezi și primești deja primele sfaturi pentru ca tu să știi cu ce viteză și costuri poți să pornești afacerea . 

Încă nu ești hotărât  cum să începi?  Dar totuși vrei mai multe informații ?

         Sunt gata să te ajut , dacă tu ești hotărât să mă contactezi.  Sunt Catalin Chirnogea - Supervizor Forever,  scrie-mi un email la adresa chirnogea.catalin@gmail.com și îți voi raspunde în cel mai scrut timp, sau suna-mă chiar acum la tel . 0752.260.158 . Voi fi alături de tine ăn aceasta calatorie Forever Living.

bottom of page