top of page
Sediu Forever Living din  Arizona

DESPRE COMPANIA ALOE VERA

Fondata in 1978,  Forever Living Products este o companie multimiliardara in continua crestere, cunoscuta si sub numele de Compania Aloe vera, fiind lider mondial in cultivarea si productia celei mai benefice si populare specii de Aloe vera.

Pasiunea pentru un stil de viata sanatos, pentru produse de calitate si independenta financiara l-au inspirat pe Rex Maughan sa fondeze aceasta companie, care a schimbat si schimba vietile a zeci de milioane de oameni din intreaga lume. Planul sau a fost simplu: ofera oamenilor produse recunoscute pentru a promova un stil de viata sanatos pe termen lung - si fa-o intotdeauna intr-un stil cald si personal. Astazi, rezultatele vorbesc de la sine, continuand impreuna cu fiul sau, Gregg Maughan, Presedintele Forever, sa conduca o companie unica in lume.
 
De 40 de ani in lume si de 20 ani in Romania, Forever Living Products cultiva bunatate in jurul ei cu multa generozitate. Cum?

Singura companie Aloe vera integrata vertical din lume

Secretul care sta la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu si se rezuma la planta Aloe vera. Abordarea personalizata de cultivare si recoltare a acestui ingredient natural valoros si modul in care o adauga in produse este recunoscut si apreciat in intreaga lume. O caracterizeaza calitatea riguroasa verificata, pas cu pas, chiar de fiecare dintre noi.

 

Atunci cand Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, stia ca nu este in interesul acesteia sa se bazeze pe terti furnizori in ceea ce priveste plantatiile de aloe si procesul de productie. Din acest motiv, Forever si-a asigurat nu doar plantatii proprii de aloe, dar si punctele de fabricatie si distributie ale produselor.

 

Cu ajutorul stiintei, inovatiei si devotamentului echipei stiintifice si de dezvoltare, Aloe Vera of America isi dedica eforturile pentru ca tu sa beneficiezi de Aloe vera de cea mai buna calitate.

 

Forever detine toate plantatiile de aloe pe care le foloseste in crearea produselor – in Rio Grande Valley – Texas si 6.500 de acri in Republica Dominicana, aceasta fiind si cea mai mare plantatie de aloe din lume. Cultiva Aloe vera in cel mai bun climat si in cele mai bune conditii, care iti garanteaza ca vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru tine. Pe plantatia din Republica Dominicana creste peste 30 de milioane de plante si unde se recolteaza peste 500.000 de kilograme de aloe in fiecare saptamana.

 

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operatiunilor prin care trece Aloe vera . De aici, se controleaza plantatiile din Texas si Republica Dominicana, unitatile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual si procesul de fabricare al gamei  de produse exceptionale pe baza de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari in tehnologie de varf, laboratoare de ultima generatie si unitati de cercetare, toate pentru a se asigura ca Forever livreaza constant doar cele mai de calitate produse din lume.

 

Compania se mandreste ca operatiunile de procesare a plantelor de aloe furnizeaza cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori si Forever Business Owneri din lume. In spatele fiecarui produs pe baza de Aloe vera se afla o operatiune de clasa mondiala.

Mediul inconjurator - o prioritate Forever

Forever Living isi evalueaza constant propriile practici, astfel incat sa devina mereu mai buna. De ce? Pentru ca asa crede ca asa este corect. A solicitat certificare din partea „International Organization for Standardization” (ISO) – o organizatie independenta care evalueaza impactul pe care il au companiile asupra mediului — si in 2006 a lansat un program oficial pentru sustenabilitatea mediului care sa o provoace sa faca si mai mult. Sistemul  de Management al Mediului, documentat, a fost certificat la standardul international ISO 14001 si a fost mentinuta aceasta certificare in fiecare an de-atunci.

 

Cand vine vorba despre eficienta convertirii CO2 in oxigen, 20 de plante de aloe reprezinta echivalentul unui copac. Cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera pe plantatii, Forever Living elimina din atmosfera peste 2 milioane de tone de CO2 in fiecare an. Fiecare membru al companiei Forever este mandru ca amprenta de carbon a Forever Living Products are un impact pozitiv cert asupra mediului.

Aloe vera de la Forever Living

Planta Aloe vera este inima afacerii companiei Forever si cel mai important ingredient al starii optime de sanatate si al succesului Forever si compania vrea sa  demonstreze acest lucru inca de la inceput de an, cu o campanie globala special pregatita pentru tine si afacerea ta!

Plantatie de Aloe vera

Aloe vera de la Forever Living

Plantele cele mai bune, metoda companiei

De aproape 40 de ani, compania Forever isi pastreaza intact angajamentul  de a gasi cele mai pure ingrediente din natura si de a le exploata potentialul maxim prin cele mai avansate metode tehnologice, pentru ca tot  multi oameni din intreaga lume sa se simta si sa arate mai bine prin gama de produse inspirata de aloe. Si nu de orice fel de aloe – ci de Aloe barbadensis Miller, prima si cea mai buna, eficienta si bogata nutritiv  dintre cele 400 de specii existente in lume.

 

Aceasta planta miraculoasa este nu doar sursa de inspiratie, ci si fundamentul din spatele unor linii  variate de produse. Cu alte cuvinte: „Cu cat stim mai mult despre Aloe vera, cu atat mai mult o iubim.” Compania Forever se asigura ca cele 50 de milioane de plante de aloe pe care le cultiva sunt ingrijite cu maxima atentie. Plantele folosite pentru gelul de Aloe sunt culese manual, iar frunzele sunt procesate in cateva ore de la recoltare pentru a furniza cel mai proaspat si pur gel din planta.  Gelul din aloe este separat de planta printr-un proces patentat de stabilizare si procesare care ii pastreaza calitatile intacte, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile ei.

Forever aloe Vera Gel 
Un produs unic in lume

Miraculoasa frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine, iar compania Forever a reusit sa le puna la dispozitie pe toate in Aloe Vera Gel, acest produs a carui unicitate si calitate a facut ca Forever Living sa fie liderul mondial al produselor cu Aloe vera.

 

Imagineaza-ti ca rupi o frunza de aloe si consumi gelul din interiorul ei. Atat de natural si pur este gelul pe care il ofea de patru decenii consumatorilor in asa numitele „flacoane galbene” – ofera aceeasi calitate a gelului inca de la inceputurile companiei si se mandreste cu acest lucru. Compania Forever Living produce peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual.

Forever Aloe Vera Gel are numeroase beneficii asupra organismului:

  • contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv , favorizand absorbtia optima a nutrientilor si dezvoltarea bacteriilor „bune”, datorita proprietatilor sale prebiotice.

  • contribuie la normalizarea metabolismului – sustinand functionarea in conditii optime a organismului

  • ajuta la hidratarea pielii, precum si pentru sustinerea capacitatii naturale de regenerare cutanata

  • sustine buna functionare a sistemului imunitar, sprijinind organismul in contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi

  • contribuie la mentinerea greutatii corporale

  • creste nivelul de energie

  • stimuleaza procesele naturale de detoxifiere.

 

Forever Aloe Vera Gel este primul produs pe baza acestei plante  care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului din planta. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau in amestec cu suc de fructe – si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente pe piata in acest moment.

Fructe si bautura racoritoare

Cel mai simplu sa afli informatii cat mai detaliate este sa raspunzi invitatiei noastre de a te alatura grupului nostru de pe Facebook. Te asteptam, vino si tu!

bottom of page